Kontakt

Dine værter

Angela & Poul Wiedemann

Adresse

Åhavevej 55, 8600 Silkeborg

Skriv til os på

Ring til os på

+45 86 82 36 42

Vores certifikater

Noget om certifikater

Åbningstider

Telefonen og receptionen er åben

fra kl. 08.00 til 11.00
samt fra 16.00 til 18.00

alle dage, men vi er ofte at træffe uden for disse tidsrum – specielt i højsæsonen. Så du er altid velkommen til at ringe eller skrive.

Dog kan der være søndage hvor vi lukker kl. 11.00 og i vores lavsæson kan selv tjek ind og tjek ud forekomme.

Tidligere ankomst / senere afrejse

Sen ankomst er muligt. Kommer I udenfor receptionens åbningstid så kontakt os på ankomstdagen. Så får I en kode til en boks hvori vi lægger jeres nøgler.

Ønsker om tidligere ankomst eller senere afrejse kan aftales mod ekstra betaling, hvis det i forhold til øvrige bookinger er en mulighed.

Ofte stillede spørgsmål

Er du nysgerrig eller har spørgsmål om Danhostel, så har du mulighed for at finde svar her på siden.

Fordelene ved at booke direkte på vores egen hjemmeside er følgende:
Større udvalg af værelser, Direkte kontakt med værten, Mulighed for specielle ønsker, Lave priser og gode tilbud, Bedre kundeservice, Booking uden mellemled

Hos Danhostel kan du gratis oprette et fordelskort. Her kan du kan optjene point, som du kan bruge på fremtidige overnatninger. Læs mere om fordelene og opret her.

Hos Danhostel har vi flere samarbejdspartnere, der tilbyder forskellige former for rabatter eller pointordninger. Dem kan du læse mere om her.

Som brancheorganisation for danske vandrerhjem og vi byder på mange forskellige beliggenheder rundt omkring i Danmark. Læs mere om Danhostel her.

Som brancheorganisation for danske vandrerhjem og vi byder på mange forskellige beliggenheder rundt omkring i Danmark. Læs mere om Danhostel her

Hos Danhostel kan du gratis oprette et fordelskort. Her kan du kan optjene point, som du kan bruge på fremtidige overnatninger. Læs mere om fordelene og opret her.